1. Haberler
  2. Gündem
  3. Trabzon’da Filistin’e Destek Yürüyüşü

Trabzon’da Filistin’e Destek Yürüyüşü

featured
service

Trabzon’da, Filistin halkına destek amacıyla bir yürüyüş gerçekleştirildi. Özgür Aksa Trabzon Platformu tarafından her çarşamba ikindi namazı sonrasında düzenlenen etkinlik, Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa Camisi önünde başladı.

Yürüyüşe katılan grup, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla birlikte “Gazze’nin sesi buradan yükseliyor!” gibi sloganlar attı. Kahramanmaraş Caddesi üzerinden Ziraat Bankası önüne doğru yürüyen katılımcıların sözcülüğünü üstlenen Kadir Bekar, Gazze’de yaşanan insanlık dramının derin acısını yüreklerinde hissettiklerini dile getirdi.

Bekar, Gazze halkına desteklerini vurgulayarak, “Gazze’deki direnişin sesi olmaya, kardeşlerimize moral vermeye, onların yalnız olmadığını haykırmaya devam edeceğiz. Bizler, Gazze’deki kardeşlerimizin, çocuklarımızın ve tüm mazlumların yanında olduğumuzu göstermek için buradayız,” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, boykot çağrısı da yapıldı. Bekar, “İsrail mallarına ve onların destekçilerine karşı her zamankinden daha kararlı bir boykot uygulayacağız. Hiçbir çocuk, hiçbir anne-babanın acı çektiğini görmemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gazze’deki çocukların haykırışı bizim boykotlarımızla yankılanacak,” dedi.

Yürüyüş, yapılan duanın ardından sona erdi. Katılımcılar, Gazze’deki kardeşlerine destek vermek için bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon’da Filistin’e Destek Yürüyüşü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz