TSK: Irak’ın kuzeyinde PKK’ya karşı hava harekatında 37 hedef imha edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyinde bulunan Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine yönelik düzenlediği hava harekatında, terör örgütü PKK’ya ait mağara, sığınak, barınak, depo ve diğer tesislerden oluşan 37 hedefi imha etti. Hava harekatı sonucunda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Hava Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği operasyonun başarıyla tamamlandığını duyurdu. Harekat kapsamında PKK’nın Kuzey Irak’taki güç noktalarına yönelik olarak, 37 terör hedefinin vurulduğu belirtildi. Hedefler arasında teröristlerin sığınakları, barınakları ve depoları bulunuyordu.

Hava harekatı sırasında bölgede bulunan terörist grupların önemli bir kısmının etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonuyla, PKK’nın bölgedeki faaliyetlerinin büyük ölçüde zarara uğratıldığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Hava Kuvvetlerinin terörist grupların bulunduğu bölgeleri başarıyla vurduğu ve operasyonun planlandığı şekilde yürütüldüğü ifade edildi. Operasyonun, Türkiye’nin terörle mücadelede kararlılığını ve gücünü gösterdiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TSK: Irak’ın kuzeyinde PKK’ya karşı hava harekatında 37 hedef imha edildi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz