Tüm çocuklar güldü ama apartman görevlisinin çocukları dövüldü – Can Bursalı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 Temmuz’da yaşanan vakada, akşamüstü sitenin bahçesinde oynayan çocuklardan biri, kendisine atılan toptan kaçarken yere düştü. İddiaya göre, oyuna dahil olan çocuklar, yere düşen çocukla dalga geçti.

Bunun üzerine yere düşen çocuk, apartman görevlisinin 8 yaşındaki çocuğu K.U.D.’ye vurdu. K.U.D. de ağlayarak evine gitti. K.U.D.’nin 11 yaşındaki ablası, kardeşinin ağladığını görünce bahçeye çıkarak, “Kavga etmeyin, benim kardeşimi üzmeyin” dedi. Çocuklar konutlarına gittikten sonra, şehirk yere düşen çocuğun annesi H.Ş. dalga geçen öteki çocuklara bir şey yapmadı ancak apartman görevlisi H.D.’nin evine gitti.

31 yaşındaki H.Ş.’ye kapıyı 11 yaşındaki D.D. açtı. K.U.D. ve D.D.’nin konutta yalnız olduğunu gören H.Ş. iddiaya göre içeri girdi ve kapıyı kapattı. D.D.’nin boğazını sıkan ve K.U.D.’yi de darp etmeye çalışan H.Ş.’ye, yükselen sesler üzerine komşular müdahale etti.

Yaşananların ardından baba H.D. konuta geldi ve vakayı bilince kızı D.D. ile birlikte Mudanya Polis Merkezi Amirliği’ne giderek H.Ş.’den şikayetçi oldu. Sağlık Kurumunda tetkik edilen D.D.’ye darp raporu da verildi.

Gözaltına alınan H.Ş. karakolda ifade verdi. Hakkında ‘kasten yaralama’, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ yargılamalarından harekât yapılan 31 yaşındaki H.Ş. ifadesinde, 8 yaşındaki K.U.D.’nin üzerine yürüdüğünü ve kendisine vurduğunu ileri sürdü. Kendisinin ise çocukları darp etmediğini iddia etti.

Görgü şahidi olarak ifadeleri alınan komşular R.A. ve Ü.A., apartman görevlisinin çocuklarına gün içinde göz kulak olduklarını ve sesler sebebiyle vakayı öğrendiklerini belirtti. Görgü tanıkları, H.Ş.’nin çok dargın davranışlar sergilediğini, kendilerinin müdahale etmesinden sonra hadise yerinden ufaladığını ifade ettiler.

Karakoldaki operasyonların ardından H.Ş. savcılık yönergesiyle özgür bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tüm çocuklar güldü ama apartman görevlisinin çocukları dövüldü – Can Bursalı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz