Türkan Şoray: Bu final, Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel finalidir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği usta oyuncu Şoray, sanat kariyeri hakkında bilgiler paylaşarak, gençlere tavsiyelerde bulundu.

Van’da olmaktan heyecan duyduğunu dile getiren Şoray, “Uzun yıllardır Van’a gelmenin hayalini kuruyordum. Van Gölü ile Van kedisini yıllardır merak ediyordum.” dedi.

Yeşilçam’ın usta ismi, akademisyen Rıfat Becerikli moderatörlüğünde Van Devlet Tiyatrosu Salonu’nda düzenlenen söyleşide soruları yanıtladı.

Rol aldığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin final sahnesinde yer alan “Sevgi neydi” sorusunu izlerken duygulanan Türkan Şoray, “Bu final, Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel finalidir” dedi. Aşkla ilgili bir soruya Tanju Okan’ın “Aşkı Bulacaksın” şarkısının sözleriyle karşılık veren Türkan Şoray, en büyük aşkının kızı Yağmur olduğunu söyledi.

Şoray son olarak sevenlerine şöyle seslendi:

“Beni sahneye taşıyan sıcak sevginiz ve vefa duygunuz… Sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum. Beni yaşatan, besleyen, hayata bağlayan ve mutlu eden sizlersiniz. Bunlar olmasaydı hayatımda bu kadar mutlu olamazdım. Sevilmeyi hak etmek, takdir edilmek için çok emek verdim. Şimdi ise emeğimin karşılığını görüyorum. Emek verdikçe seviliyor ve büyüyorsunuz. İyi ki varsınız.”,

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkan Şoray: Bu final, Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel finalidir

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz