1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkiye’de 1 tatil fiyatına 13 ülke gezin! Dünyanın en uzun tren rotası herkesi cezbediyor! 21 günlük muhteşem tatil

Türkiye’de 1 tatil fiyatına 13 ülke gezin! Dünyanın en uzun tren rotası herkesi cezbediyor! 21 günlük muhteşem tatil

featured
service

Dünyanın en uzun tren rotasının nerede olduğunu biliyor musunuz? 21 gün boyunca devam eden toplamda 13 ülkeye uğrayarak yolculuğu sonlandırabileceğiniz muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu yolculuk için 1200 dolarlık harcama yapmak yeterli olacak. Avrupa ve Asya’yı baştan sona kat edecek 13 ülke boyunca sürecek bu yolculuk Portekiz’in Lagos kentinde başlıyor.

Lagos kentinden trene binenler İspanya’yı geçtikten sonra Fransa, Belçika, Almanya ve Polonya üzerinden Orta Avrupa’ya ulaşıyor. Bu rota seyahat severleri ünlü Trans Sibirya Demiryollarına ve Rusya’ya ulaştırıyor.

Rusya’ya ulaşan kişiler doğudan batıya neredeyse bir hafta sürecek muhteşem bir seyahat deneyimi yaşıyor. Rusya yüz ölçümü bakımından dünyanın en büyük ülkesi olarak yer alırken yavaş yavaş güneye doğru ilerlediğinizde Moğolistan’a ulaşacaksınız. Buradan Çin’e doğru bir yolculuk yaparken ülkenin doğusuna doğru seyahat ederek Hanoi Gia Lam İstasyonu’ndan Vietnam Nanning hattına bağlanıp oradan Laos’a ulaşacağız. Laos’tan geçtikten sonra Tayland’a geçip güneyden Malezya’ya ulaşacaksınız.

Dünyanın En Uzun Tren Yolculuğu Portekiz'den Singapur'a 21 Gün Sürüyor – RayHaber | RaillyNews

Tren rotasındaki son ülkelerden biri olarak karşımıza çıkan Malezya ile birlikte son durak olan Singapur’a ulaşacaksınız. Bu tren yolculuğu ile birlikte toplamda 18 bin 755 kilometrelik mesafeyi demiryolu ile sağlayabileceksiniz.

Bu yolculuk sırasında Paris, Moskova, Pekin gibi büyük şehirlerde molalar verilecektir. Portekiz’den Singapur’a uçakla yaklaşık 16 saat sürer bu yolculuk tren ile birlikte toplam 21 günde tamamlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’de 1 tatil fiyatına 13 ülke gezin! Dünyanın en uzun tren rotası herkesi cezbediyor! 21 günlük muhteşem tatil
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz