1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkiye’den Lübnan İçin Seyahat Uyarısı

Türkiye’den Lübnan İçin Seyahat Uyarısı

featured
service

Dışişleri Bakanlığı, Lübnan’daki güvenlik koşullarının ani bir şekilde değişme ihtimali nedeniyle önemli bir uyarı yayımladı. Bakanlık, vatandaşların acil bir durum olmadıkça Lübnan’a seyahat etmekten kaçınmalarını ve halihazırda bölgede bulunanların mümkünse ülkeden ayrılmalarını önerdi.

Açıklamada, mevcut gelişmelerin etkisi ile Lübnan’daki güvenlik durumunun hızlı bir şekilde kötüleşebileceği ifade edildi. Bakanlık, “Lübnan’da bulunan vatandaşlarımızın tedbirli olmaları, özellikle Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel bölgelerine zorunlu olmadıkça gitmemeleri gerekmektedir” diye belirtti.

Ayrıca, Türkiye’nin Lübnan’daki vatandaşlarına, ticari uçuşların hala devam ettiği bu süreçte, eğer zorunlu bir durum yoksa ülkeden ayrılmalarının tavsiye edildiği vurgulandı.

Bakanlık, vatandaşlara gelişmeleri Dışişleri Bakanlığı’nın ve Türkiye’nin Beyrut Büyükelçiliği’nin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip etmelerini önerdi. Acil durumlar için ise Büyükelçilik’in telefon numaraları şu şekildedir:

İlgili tüm vatandaşların bu durumu dikkate alarak hareket etmeleri önemle hatırlatılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’den Lübnan İçin Seyahat Uyarısı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz