1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan PTT ve Türksat’a Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan PTT ve Türksat’a Ziyaret

featured
service

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT Ankara Kargo İşleme Merkezi (KİM) ve TÜRKSAT Kablo TV Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Bu ziyaretler kapsamında, bakan çeşitli incelemelerde bulundu ve çalışanlarla bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu, PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ve ekibinden kargo işleme süreci hakkında detaylı bilgiler aldı. Ankara KİM’deki toplam kapalı alanın 2 bin 250 metrekare olduğunu belirten Uraloğlu, kargo dağıtım alanının ise 2 bin metrekare olduğunu vurguladı.

Uraloğlu, “Burada toplam 229 personelimiz çalışıyor. Günlük 190 bin gönderi işleniyor. Başkent Kargo Dağıtım Müdürlüğü’nde ise 109 kargo dağıtım aracımız ile günlük 9 bin 500 gönderi dağıtımı yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

Uraloğlu, Türksat Kablo TV’yi ziyaret ederken, bu kuruluşun Türkiye’nin haberleşme altyapısına yaptığı büyük katkıları vurguladı. “Burada yapılan çalışmalar hem kapsamlı hem de ileri teknolojiye dayanıyor. Türksat Kablo TV ekibi, ülkemizi geleceğe taşımak için büyük bir özveriyle çalışıyor” diye konuştu.

Son olarak, Uraloğlu, Keçiörengücü Spor Kulübünün tesislerini ziyaret ederek, kulübün yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekibiyle bir araya gelerek destek mesajı verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT Ankara Kargo İşleme Merkezi (KİM) ve Kargo Dağıtım Müdürlüğü ile TÜRKSAT Veri Merkezi ve TÜRKSAT Kablo TV Genel Merkezi’ni ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan PTT ve Türksat’a Ziyaret
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz