Ülkü Ocakları yöneticisi Zeki Berkay Albayrak, Sinan Ateş için ‘kahpe’ dedi, Ayhan Bora Kaplan’la fotoğrafı ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşan gazeteci Erk Acarer, “Bazen saçmalıyor ya da çocuktur deyip geçmeyeceksin. Zira kimi zaman bir ipucu bize derin bağları gösterebilir… Savcılar göreve! Şaka be şaka… Anarşizm çok güzel. Arkana 3-5 kamu görevlisi partili olursa kendi kanununu kendin yaratabiliyorsun” dedi.

Öte yandan Ankara Ülkü Ocakları yöneticisi Zeki Berkay Albayrak, Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili tehditli bir mesaj paylaşmıştı.

Albayrak, “Kahpenin dirisi yetmiyormuş gibi bir de ölüsü başımıza dert oldu. Soba başında elinde tespihle racon pozları keserken kimse Sinancı değildi” demişti.

30 Aralık 2022’de Ankara’nın Çankaya ilçesinde motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Sinan Ateş hayatını kaybetmişti.

Motosikleti Vedat Balkaya’nın kullandığı, cinayeti de Eray Özyağcı’nın işlediği tespit edilmişti.

DW Türkçe’nin aktardığına göre soruşturmada eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın yanı sıra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın özel kalem müdürü ve yardımcısı Emre Yüksel, MHP’li avukat Serdar Öktem gibi kritik şüpheliler tutuklandı. Bu arada Yıldırım ve Ülkü Ocakları Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Şanlı hakkında da yurt dışına çıkış yasağı konmuştu.

Öte yandan MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk, iki özel harekat polisi, cinayeti organize etmekle suçlanan Doğukan Çep de tutuklananlar arasında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülkü Ocakları yöneticisi Zeki Berkay Albayrak, Sinan Ateş için ‘kahpe’ dedi, Ayhan Bora Kaplan’la fotoğrafı ortaya çıktı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz