Ümit Özdağ’ın Özgür Özel’i Ziyareti gerçekleşti! Gündem UEFA ve adalet üzerine…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı CHP Genel Merkezi’nde ağırladı. Görüşmenin ardından yapılan basın toplantısında, Özel UEFA’nın Merih Demiral’a yönelik ‘bozkurt’ işareti soruşturmasına tepki gösterdi. “UEFA’nın bu adımını doğru bulmuyoruz. Birkaç yıl önce aynı işareti yapan futbolcu linç edilmişti. O zaman savunanlar şimdi sorgulanmalı” dedi.

Ümit Özdağ ise toplantının Türkiye’nin güvenliğiyle ilgili olduğunu belirtti. “Görüşmelerimizin devam edeceğini umuyoruz” dedi ve Türkiye’nin daha güvenli bir ülke olması gerektiğini vurguladı.

Özgür Özel, ziyaretin ulusal gündemden bağımsız olamayacağını söyledi ve Sinan Ateş cinayeti konusunda açıklamalarda bulundu. “Bu cinayetin üzeri örtülmemeli, adaletin yerini bulması için elimizden geleni yapacağız” dedi ve iktidarı iki seçenekle karşı karşıya bıraktı.

Özel, Türkiye’nin çözüm gerektiren kaçak göçmen sorununa da değindi ve Avrupa Birliği ile ilişkilerin önemine dikkat çekti. “Zamanında Esad’la görüşün dediğimizde tepki gösterenler şimdi ‘tatil yapabiliriz’ diyor” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ümit Özdağ’ın Özgür Özel’i Ziyareti gerçekleşti! Gündem UEFA ve adalet üzerine…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz