Ünlü gazeteciden kötü haber! Sevenleri yasa boğuldu: Uzun süredir tedavi görüyordu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suç çetesi yönetmek suçundan aranılanlar lsitesinde yer alan Sedat Peker, 2021 yılında verdiği ifadede Hadi Özışık ile kardeşi Süleyman Özışık’ın kendisiyle dönemin içişleri bakanı Süleyman Soylu’nun arasında arabuluculuk yaptığını söyledi. Bu aöçıklamanın üzerine Özışık kardeşler, söz konusu iddiaları reddetmesinin ardından Peker’in Hadi Özışık ile yaptığı bir görüşmenin kaydı yayınlandı.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlere “örgüte hiyerarşiye entegre olmadan örgüte isteyerek ve bilerek destek vermek”, “hakaret”, “iftira” ve “örgüte destek olmak” suçlarından dava açtı.

Soruşturma çerçevesinde 22 Mayıs 2021’de Hadi ve Süleyman Özışık’ın hem evlerine hem de işyerlerine polis baskını düzenlendi. Hadi Özışık, kardeşinin 20 Ağustos 2021’de gazetecilikten emekli olduğunu açıkladı.

05 Ağustos 2023 tarihli açıklamada ise Süleyman Özışık’ın vefat ettiğini bildirdi. Haber, Türk gazeteciler ve medya dünyasının yanı sıra ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntüye neden olurken, sosyal medya platformlarında büyük tepkilere neden oldu.

Hadi Özışık, kardeşinin vefatını sosyal medyadan duyurarak, “Süleyman Özşük kardeşimizi kaybettik” diyerek duygu yüklü bir mesaj paylaşarak binlerce hayran tarafından paylaşıldı.

Süleyman Özşük, gazetecilik kariyerinde önemli haberleri takip etmiş ve medya sektörü için de önemli katkılarda bulunmuştur. Aynı zamanda ağabeyi Hadi Özışık’ın yanı sıra suç lideri Sedat Peker’in de karıştığı bir dava gündeme geldi. Türkiye’nin en önemli medya isimlerinden birisi olan Süleyman Özışık’ın ölümü ise sektörde büyük bir boşluk bıraktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü gazeteciden kötü haber! Sevenleri yasa boğuldu: Uzun süredir tedavi görüyordu

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz