1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ünlü isim Sagopa Kajmer’e acı haber!!! Hayatını kaybetti

Ünlü isim Sagopa Kajmer’e acı haber!!! Hayatını kaybetti

featured
service

Sagopa Kajmer’in Paylaşımı

Serpil Özyavuz, Türkiye’nin sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer’in (Yunus Özyavuz) annesi olarak tanınıyordu. Uzun süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Özyavuz, hastalığının son evrelerinde hastanede tedavi görmekteydi. İki gün önce yoğun bakıma kaldırılan 71 yaşındaki Serpil Özyavuz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

( = window. || []).push({});

Serpil Özyavuz’un Hastalık Süreci

Sagopa Kajmer, annesinin vefat haberini sosyal medya platformu “X” üzerinden duyurdu. Paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “2 Haziran öğle sonrası annemi kaybettim. 2 sene boyunca savaştı…savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim.” Bu sözlerle hem annesini hem de onunla birlikte verdiği mücadeleyi anmış oldu.

Sagopa Kajmer’in Hayranlarından Destek

Sanatçının hayranları, sosyal medya üzerinden taziye mesajları ile desteklerini ilettiler. Birçok kişi, Sagopa Kajmer’in bu zor gününde yanında olduklarını belirterek başsağlığı dileklerini paylaştı. Ünlü isimler de Kajmer’in acısını paylaşarak, ona moral vermeye çalıştı.

Annenin Anısına

Serpil Özyavuz, uzun süre boyunca akciğer kanseri ile mücadele ederken, hem ailesi hem de sevenleri onun yanında oldu. Bu zorlu süreçte ailesinin desteği, ona moral kaynağı oldu. Serpil Özyavuz’un kaybı, sadece ailesini değil, onu tanıyan herkesi derinden üzdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü isim Sagopa Kajmer’e acı haber!!! Hayatını kaybetti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz