Ünlü markanın ürünlerinde kanserojen madde çıktı! Çeyizlerin baş tacıydı, hepsi piyasadan toplanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alınan bilgiler doğrultusunda markanın çok sayıda ürününde yasal sınırları aşan seviyelerde primer aromatik amin (PAA) tespit edilmesi ile birlikte ürünlerde toplatılma kararına varıldı. Tüketicilerin sağlığını ciddi açıda tehdit eden Bu ürünler herkese harekete geçirirken kaşık, spatula, kepçe, patates ezici gibi çok sayıda mutfak aletinin piyasadan çekilmesine karar verildi.

Müşterilerin satın aldıkları ürünleri derhal kullanmayı bırakması konusunda uyarılarda bulunan firma tüketicilerin aldıkları ürünleri fiş gerekmeksizin iade yapabileceği aktarıldı.

Plastik gıda ambalajlarının içerisindeki yiyeceklerle reaksiyona girerek insan sağlığını ciddi anlamda etkileyen bir madde olarak görülen primer aromatik amin (PAA), ısılı işlem görmüş yiyeceklerin plastik ambalajlarla paketlenmesi esnasında yiyeceklere geçerek insan sağlığını tehdit ediyor. Tüketicilere gıda güvenliği konusunda daha bilinçli davranarak bu bu tür riskleri en aza indirebilecek ürünleri kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Yaşanan kriz doğrultusunda Alpine marka ürünlerin toplatılmasına karar verilirken tüketicilerin sağlığını korumak adına denetimlerin arttırılması gerektiği de belirtildi. Benzer problemlerin önüne geçilebilmesi amacıyla daha sık denetim yapılarak bu tür sorunların aşılabileceği aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü markanın ürünlerinde kanserojen madde çıktı! Çeyizlerin baş tacıydı, hepsi piyasadan toplanıyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz