1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vahap Seçer söz verdi: Su faturalarına bir müddet zam olmayacak

Vahap Seçer söz verdi: Su faturalarına bir müddet zam olmayacak

featured
service

Hizmetleri herkese eşit bir şekilde ulaştırdıklarını vurgulayan Seçer, “Bayram-seyran, hafta sonu, yaz-kış, soğuk-sıcak dinlemiyoruz. Çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi. Kuraklık nedeniyle yüksek bölgelerde su sorunun yaşandığını kaydeden Seçer, “MESKİ teyakkuzda, bu sorunları en aza indirmeye gayret ediyoruz. İmamlı’da şu anda kayda değer bir su sorunu yaşanmıyor. Eylül ayından sonra Uzuncaburç’ta yaptığımız revizyon projesiyle hem Erdemli’nin mahallelerine hem Silifke’nin 31 mahallesine o kaynaktan su verebileceğiz. İmamlı’yı da o kaynaktan besleyeceğiz” diyerek, kurak mevsimlerde de daha fazla su kaynağına erişim imkanının olacağını belirtti.

Seçer, mahalle ziyaretinin ardından, İmamlı Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İmamlı Mahallesi Şehitliği Anıtını ziyaret etti.

Sonrasında Yenibahçe Mahallesi’nde de hemşerileriyle buluşan Başkan Seçer, geçmiş bayramlarını kutladı. Mersin’deki bütün yollara ilişkin ilçe belediyesi, Büyükşehir Belediyesi farkının olmadığını hatırlatan Seçer, “Herkes görevini yapacak, herkes işini yapacak ama birimizin yetişmediği yerde de diğerimiz ona yardımcı olur. Biz grup yollarını yaparız ama ara sokaklarda sorun varsa bu bizim işimiz değildir deyip ekipleri toparlayıp gitmeyiz” sözlerine yer verdi.

Keşlitürkmenli Mahallesi’nde de vatandaşların geçmiş bayramlarını kutlayarak konuşmasına başlayan Seçer, “Su değerliydi, bu iki senede daha da değerli oldu. Suyu dikkatli kullanmamız gerekiyor. Sizler için sağladığımız içme suyunu sulama suyu olarak kullanmamanız gerekir. Bu yasal olarak da uygun değil. Kaçak olarak su kullanan insanları bize bildirmeniz lazım. Sizin suyunuzu çalıyor, siz suya fatura ödüyorsunuz. Gereksiz yere suyu tüketiyor çünkü fatura ödemiyor” diyerek, MESKİ’nin de bu nedenlerden dolayı maliyetlerinin arttığını söyledi.

Seçer, ayrıca çok sayıda otobüsü de Mersin’e kazandırdıklarını ve her bölgenin ulaşım sorununa çözüm ürettiklerini söyledi. Eski otobüslerin yerine Türkiye’de örneği olmayan yeni 272 otobüsü kullanıma sunduklarını kaydetti. Bütçenin açık olmaması için doğru yönetilmesi gerektiğini kaydeden Seçer, “Otobüs sorununu çözelim derken sizin yollarınızı yapamazsak olmaz. İşte yöneticilik budur. Kentimizi mevcut kaynaklarla en iyi şekilde yönetmeye gayret ediyoruz. İyi işler yapıyoruz ki, bakın 2019’dan bu yana burada oy oranımız yaklaşık olarak 30 puan artmış. Desteğinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyoruz. Hizmetler yapılıyor, makine gibi çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Çaltıbozkır’ı da ziyaret eden Başkan Seçer, burada yaptığı konuşmada, “Çaltıbozkırlıları, çalışan, üreten insanları seviyoruz. Hizmette adaletliyiz. Herkese hizmet veriyoruz. Yaptığımız yolu herkes kullansın diye yapıyoruz. Üretici kadınları, küçük üreticileri seviyoruz ve destekliyoruz. Daha da artsın istiyoruz” diye konuştu. Tarımsal desteklerin artarak devam edeceğini kaydeden Seçer, “Ben çalışkan insanları seviyorum. Emin olun çok saygı duyuyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vahap Seçer söz verdi: Su faturalarına bir müddet zam olmayacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz