1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vodafone hat kullananlar müjde, bir yıl boyunca ücretsiz oldu! Hat sahipleri tek kuruş ödemeyecek

Vodafone hat kullananlar müjde, bir yıl boyunca ücretsiz oldu! Hat sahipleri tek kuruş ödemeyecek

featured
service

Dünya genelinde 4 milyon aktif kullanıcısı olan Find My Kids uygulaması ile ebeveynler, çocuklarını çevrim içi ve çevrim dışıyken takip etme imkanı buluyor. İlk Hattım tarifeleri, Find My Kids hediyesi dışında toplamda 8 GB Mobil internet, 3 ay ücretsiz YouTube Premium ile YouTube Kids üyeliği, 12 ay süresince sabit fiyat ve ücretsiz durma özelliği ile birlikte geliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun araştırmasına göre, ailelerin yüzde 85’i çocuklarının çevrim içi ve çevrim dışı dünyada güvenliklerinden emin olmak istiyor. Yaptığımız kalitatif araştırmalarda da bu oran çok yüksek. Ailelerin isteklerini karşılayabilecek ‘Find My Kids’ uygulamasını ‘İlk Hattım’ müşterilerimize bir yıl boyunca ücretsiz sunuyoruz. Aileler, bu uygulamayla çocuklarını hem kontrol edebilecek, hem de güvenliklerini sağlayabilecek. ‘İlk Hattım’ tarifeleri ayrıca, ek internet faydası, 3 ay ücretsiz YouTube Premium ve YouTube Kids üyeliği, ücretsiz durma özelliği gibi avantajlarıyla da çocukları ve ailelerini sevindirecek. Tüm aileleri kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.” Değerlendirmesini yaptı.

Vodafone, TCL MT40, TCL MT42, Bilicra Vision, Bilicra Connect olacak şekilde 4 ayrı akıllı çocuk saati modeli de sunuyor. “Find My Kids” uygulaması, V-Yaşam alanında sunulan akıllı çocuk saatlerinde de geçer olacak. Akıllı çocuk saatleri ile aileler çocuklarını anlık takip ederek güvenli olduklarından emin olabilecek. Akıllı çocuk saatlerinde bildirim takibi, alarm, sesli ve görüntülü arama, adım sayar ve uyku takibi gibi çeşitli özellikler mevcut.

Dünyada aktif olarak 4 milyon, Türkiye’de ise 1,7 milyon kullanıcıya sahip olan “Find My Kids” uygulamasının en belirgin özellikleri arasında; alan giriş-çıkış bilgisi, telefon etrafındaki sesleri algılama, çocuk saati entegrasyonu, ekran süresi bilgisi, kalan batarya uyarısı, gerçek zamanlı lokasyon takibi, uygulama içinden çocukla iletişim kurulabilecek sohbet alanı, acil arama tuşu (SOS), uygulama kontrol sistemi, sesli sinyal uyarısıyla telefon sessizdeyken bile çocukla iletişim kurabilme yetisi, çocuğun telefonuna SOS araması yerleştirmesi ve yaklaşan etkinlik hatırlatması yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vodafone hat kullananlar müjde, bir yıl boyunca ücretsiz oldu! Hat sahipleri tek kuruş ödemeyecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz