1. Haberler
  2. Gündem
  3. Volkswagen Golf yenilenen tarzıyla satışa çıkıyor: İşte özellikler!

Volkswagen Golf yenilenen tarzıyla satışa çıkıyor: İşte özellikler!

featured
service

1974 yılında yollara çıkan Volkswagen Golf, 50. yaşını kutluyor. Bu yarım asırlık dönemde Golf, sekiz nesil boyunca 37 milyondan fazla satış yaparak adeta bir efsane haline geldi. Volkswagen, 50. yılına özel olarak yenilediği Golf modelini Türkiye’de satışa sundu.

Yeni Golf, Türkiye’de sınırlı sayıda mevcut olan modellerden %3-4 daha pahalı olacak şekilde satışa çıktı. Makyajlı Golf’te artık 1.0 lt benzinli motor seçeneği bulunmuyor. Bunun yerine, tamamı aktif silindir yönetimi (ACT) özelliğine sahip üç farklı 1.5 lt benzinli motor seçeneği sunuluyor:

Yeni Golf, teknolojik ve donanımsal yeniliklerle birlikte 1 milyon 424 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu fiyat, Türkiye’deki otomobil piyasasında büyük bir ilgi uyandırdı.

Volkswagen, 2024 yılını “Golf Yılı” olarak ilan etti ve bu özel yılı çeşitli etkinliklerle kutlamayı planlıyor. Yıl boyunca düzenlenecek olan etkinlikler arasında en dikkat çekici olanı, sonbaharda Kapadokya’da gerçekleştirilecek olan uluslararası organizasyon olacak. Bu etkinlikler, Golf’ün 50 yıllık başarısını ve evrimini kutlamak amacıyla düzenlenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Volkswagen Golf yenilenen tarzıyla satışa çıkıyor: İşte özellikler!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz