1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yağma Suçundan Aranan Erkek, Sevgilisini Öldürdü

Yağma Suçundan Aranan Erkek, Sevgilisini Öldürdü

featured
service

İhbar üzerine adrese giden Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Berrin Yılmaz ve Serdal Çelik’in daire içerisi koridor kısmında başlarından vurulmuş halde yerde yatar vaziyette buldu. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, Berrin Yılmaz ile Serdal Çelik’in hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Evde yapılan incelemede 2 adet 7.65 mm çaplı boş kovan ve 1 adet 7,65 mm çaplı tabanca bulundu. Bu arada, olaya tanık olan Berrin Yılmaz’ın arkadaşı B.M. verdiği ifadede, Berrin Yılmaz ile birlikte dışarıda yemek yedikten sonra 01:40 sıralarında Berrin Yılmaz’a ait daireye giriş yaptıklarını ve birkaç dakika sonra arkalarından daireye Berrin Yılmaz’ın erkek arkadaşı olan Serdal Çelik’in kendi anahtarıyla daire kapısını açarak girdiğini koridorda önce Berrin Yılmaz’a sonra da kendi kafasına tabanca ile ateş ederek intihar ettiğini beyan etti.

Bu arada, Serdal Çelik’in Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret, Otodan Hırsızlık olmak üzere çok sayıda suç kaydı bulunduğu, yağma suçundan da polis tarafından arandığı öğrenildi. Ayrıca, Berrin Yılmaz’ın sevgilisi olan Serdal Çelik’le alakalı Karşıyaka Aile İçi Şiddet Bürosundan herhangi bir şikayet kaydı veya uzaklaştırma kararının bulunmadığı anlaşıldı.

Apartmana ait güvenlik kamera görüntüleri izlendiğinde, belirtilen saatte Berrin Yılmaz ve B.M.’nin apartmana giriş yaptıkları, 3 dakika sonra da Serdal Çelik isimli şahsın arkalarından binaya giriş yaptığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yağma Suçundan Aranan Erkek, Sevgilisini Öldürdü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz