1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yalova’da Boşanma Sürecindeki Kadına Bıçak Çeken Koca Yakalandı

Yalova’da Boşanma Sürecindeki Kadına Bıçak Çeken Koca Yakalandı

featured
service

Yalova’da, boşanma sürecinde olan bir kadın, kocası tarafından bıçakla tehdit edildi. Olayın gelişi, KADES uygulaması sayesinde polis ekiplerinin hızlı müdahalede bulunmasıyla sonuçlandı.

Rüstempaşa Mahallesi’nde bulunan Türk Telekom İl Müdürlüğü’nde olay, G.D. isimli kadının, kocası A.R.D. ile karşılaşmasıyla başladı. Boşanma aşamasındaki kocası, kendisini ve durumu engellemeye çalışan kurum personelini tehdit ederek bıçakla saldırmaya kalkıştı.

Yardım çağı yapan G.D., KADES uygulaması sayesinde polis ekiplerine ulaşmayı başardı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, saldırgan A.R.D.’ye “dur” ihtarında bulunsa da, tehditkar davranışlarına devam ettiği için bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.

Olayın ardından A.R.D., ambulans ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada ameliyata alındığı öğrenildi. Olay, kamuoyunda infial yarattı ve KADES uygulamasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yalova’da boşanma aşamasındaki kocasının bıçaklı tehdidine maruz kalan kadın, KADES’ten destek istediği polis ekiplerince kurtarıldı. Kadının çalıştığı Türk Telekom İl Müdürlüğünde bıçak çeken adama polis ekipleri müdahale etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalova’da Boşanma Sürecindeki Kadına Bıçak Çeken Koca Yakalandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz