Yalova’da uyuşturucu üreten aile tutuklandı! İşte ele geçirilen maddeler..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyon sonucunda, kiralık bir villada uyuşturucu üretip satan ve farklı illere dağıtan bir aile ile onların yardımcıları yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve üretim ekipmanı ele geçirildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, baba C.Z, kızı E.Z, damadı İ.T ve diğer şüpheliler M.M, S.S, Ö.O ve S.Y’nin uyuşturucu ürettiği ihbarını aldı. Bu kişilerin uyuşturucuları İstanbul, Bursa ve Antalya’da sattıkları bilgisi üzerine geniş çaplı bir takip başlatıldı.

Ekipler, Yalova, İstanbul, Bursa ve Antalya’da eş zamanlı operasyon düzenleyerek 7 şüpheliyi yakaladı. Operasyon sırasında, şüphelilerin Yalova’da kiraladıkları villada Hint keneviri üretimi ve çoğaltmada kullanılan 44 LED lamba, 4 ısı ve nem ölçme cihazı, 4 havalandırma cihazı, karbondioksit tüpü ve havalandırma kanalı ile çeşitli biyolojik ve kimyasal sıvı maddeler ele geçirildi.

Şüphelilerin adreslerinde narkotik köpekleri “Gölge” ve “Zeytin” ile yapılan aramalarda, 27 kök Hint keneviri bitkisi, 924 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), vakumlama cihazı, 11 adet vakumlu ambalaj paketi ve 2 hassas terazi bulundu.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalova’da uyuşturucu üreten aile tutuklandı! İşte ele geçirilen maddeler..

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz