Yarın İzmir’de kafalar karışık! Meteoroloji 14 ilçeyi uyardı: Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova… 28 Haziran 2024 hava durumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz mevsiminin kendini iyice hissettirdiği bu günlerde, İzmir’de yarın da sıcaklıklar yüksek olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu verilerine göre, İzmir’in 14 ilçesi rüzgarlı, 7 ilçesi sıcak ve 9 ilçesi açık hava koşullarıyla karşılaşacak.

Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Karşıyaka, Konak, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Urla ilçelerinde rüzgar etkisini gösterecek. Bu bölgelerde özellikle açık alanlarda dikkatli olunması öneriliyor. Rüzgar hızının zaman zaman artabileceği belirtiliyor.

Bayındır, Bergama, Beydağ, Kemalpaşa, Kiraz, Ödemiş, Tire ilçelerinde ise termometreler yüksek sıcaklıkları gösterecek. Bu ilçelerde yaşayan vatandaşların günün en sıcak saatlerinde dışarı çıkmamaya özen göstermeleri, bol su tüketmeleri ve güneşten korunmaları önemle tavsiye ediliyor.

Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kınık, Menderes, Selçuk, Torbalı ilçelerinde ise hava açık olacak. Bu ilçelerde açık hava etkinlikleri için uygun bir gün olacağı belirtiliyor. Ancak sıcaklıklara karşı tedbirli olunması gerektiği unutulmamalı.

Yarın İzmir genelinde en düşük sıcaklık 19 derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 38 dereceye kadar çıkacak. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklığın zirve yapacağı ve sıcak çarpması riskine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

ad-001.png

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yarın İzmir’de kafalar karışık! Meteoroloji 14 ilçeyi uyardı: Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova… 28 Haziran 2024 hava durumu

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz