Yeni Bakanlar Yemin Etti: Memişoğlu ve Kurum göreve başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakanlıklarındaki devir teslim törenlerinin ardından Meclis’e gelen Bakanlar, görevlerine başlamadan önce gazetecilere açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, “Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle tekrar eski görevimize dönmüş olduk. Önceki dönemde yaptığımız çalışmaları sürdüreceğim ve milletimiz için daha fazla özveri göstereceğim” dedi. Kurum ayrıca, bakanlık olarak çevre konularındaki hassasiyetlerini ön planda tutacaklarını belirtti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da yemin etmek üzere Meclis’e geldi. Göreve başlaması dolayısıyla Memişoğlu, “Bayrak değişimini aldık. Allah bizi milletimize, devletimize ve Cumhurbaşkanımıza mahcup etmesin” diye konuştu.

Yemin törenlerinin ardından yeni görevlerine resmen başlayan Bakanlar, önümüzdeki dönemde milletin beklentilerine cevap vereceklerini ve Cumhur İttifakı ile uyum içinde çalışacaklarını vurguladılar. Her iki bakan da, halkın desteğini arkalarına alarak, her kesimi kucaklayacaklarını ve ülke için en iyi olanı gerçekleştirmek için çalışacaklarını belirtti.

Bu yeni görevlerinin ülke için hayırlı olmasını dileyen Bakanlar, Meclis Genel Kurulu’nda yemin ederek görevlerine başladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Bakanlar Yemin Etti: Memişoğlu ve Kurum göreve başladı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz