Yeni TOKİ sevinci geldi! TOKİ ile artık kira derdine son!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kira zamlarından usanan kiracılar, kendi konutlarına sahip olmak isteyen 20 şehirdeki yurttaşlara müjdeli haber TOKİ’den geldi. Lüzumlarına göre yurttaşlar 1+1, 2+1, 3+1 daire alternatiflerinden birini seçip hayallerindeki konuta geçebilecek. Bu sayede kira ödeme tasayı artık sona erecek.

7 bin 30 evi, 3500-4000 TL gibi taksitlerle ödeyebilecek olan 20 şehirdeki yurttaşlar şimdiden konutlarını nasıl yerleştireceklerinin hayalini kurmaya başladı. Kira öder gibi ödeyecekleri taksitlerle TOKİ sahibi olabilecek yurttaşlara 1+1, 2+1, 3+1 daireler sunulmakta. TOKİ’nin bu kampanyasına dair ayrıntıların resmi olarak ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

20 şehirde müjdelenen TOKİ kampanyasından sonra yurttaşlar hayallerindeki konutu almak için harekete geçti. Hemen konutlarına sahip olmak isteyen yurttaşlar tez etmeye başladı. Fakat müracaat yapacak şahısların birtakım koşulları karşılaması gerekiyor. İşte müracaat yapacak şahıslar tarafından merak edilen o koşullar.

Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmak

Projenin yapıldığı Şehirde en az bir sene ikamet etmek ya da alakalı acayip şehrin popülasyonuna kayıtlı olmak

Popülasyonuna kayıtlı olmak daha evvel TOKİ’den ev yana ev kredisi almamış olmak

Bu koşulları karşılayan her yurttaş TOKİ’nin duyurduğu ve 20 ile geçerli olan konut kampanyasına müracaat yapabilir. Bu sayede yurttaşlar hem hayallerindeki 1+1, 2+1, 3+1 konutlara kavuşurken hem de artık kira ödeme tasasıyla uğraşmak zorunda olmayacak. TOKİ müracaatı kabul olan yurttaşların sırtından büyük bir yük kalkarken cepleri de artık yanmayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni TOKİ sevinci geldi! TOKİ ile artık kira derdine son!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz