1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yenidoğan çetesi hastanelerinden biri taşlandı

Yenidoğan çetesi hastanelerinden biri taşlandı

featured
service

İstanbul’daki farklı hastanelerde tedavi gören hastalar, ambulanslarla başka hastanelere nakledilmeye devam ediyor. Yenidoğan yoğun bakım üniteleriyle ilgili skandallar nedeniyle ruhsatları iptal edilen sağlık kurumlarının faaliyetleri durduruldu ve hasta kabulüne son verildi. Gece boyunca devam eden tahliye işlemleri sırasında sağlık ekipleri, hastaların güvenli bir şekilde başka hastanelere sevk edilmesi için yoğun çaba sarf etti.

Soruşturma kapsamında adı geçen Bağcılar Medilife Hastanesi, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlandı. Olayda hastanenin camları kırıldı ve çevredeki vatandaşların da dikkatini çeken bu saldırı, hastane önündeki güvenlik riskini artırdı. Polis ekipleri, olay yerine gelerek gerekli incelemeleri yaptı ve taşlanma olayıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Güvenlik gerekçesiyle hastane önünde polis nöbeti devam ediyor.

Soruşturmada adı geçen bir diğer sağlık kuruluşu olan Esenler Güney Hastanesi’nde hasta kabulü tamamen durduruldu. Kapanan hastanenin tabelaları görevliler tarafından tek tek sökülerek kaldırıldı. Hastanenin kapı ve pencereleri mühürlenirken, polis ekipleri hastane çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Hastane önüne çekilen şeritlerle yol araç trafiğine kapatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenidoğan çetesi hastanelerinden biri taşlandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz