1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yenidoğan Şebekesi Soruşturmasında Yeni Gelişme: Savcıyı Ölümle Tehdit Ettiler

Yenidoğan Şebekesi Soruşturmasında Yeni Gelişme: Savcıyı Ölümle Tehdit Ettiler

featured
service

A.A., ayrıca, suikastı gerçekleştirecek grubun daha önce birçok olaya karışmış güçlü bir silahlı grup olduğunu ve savcının kesinlikle öldürüleceğini vurguladı. Bu tehditlerin ardından savcılık yeni bir soruşturma başlattı ve savcının kişisel bilgilerinin nasıl ele geçirildiğine dair araştırma başlatıldı.

Savcıyla yüz yüze görüşen A.A., “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçlamalarıyla dosyaya şüpheli olarak eklendi. Ayrıca, M.K.Z. isimli bir şahısla da bağlantısı olduğu tespit edilerek hakkında takip kararı alındı. Olayın delillendirilmesi için savcının makamına gizli bir kayıt cihazı yerleştirildi ve M.K.Z.’nin savcıyı açıkça tehdit ettiği anlar kaydedildi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Y.E’nin tehdit edilmesi olayı ile ilgili olarak açıklama yapıldı. Birkaç özel hastanenin bebek yoğun bakım üniteleriyle ilgili soruşturma yürüten Cumhuriyet Savcısı Y.E’ye telefon ile ulaşan Avukat A.A.’nın soruşturma ile ilgili tehdit içerikli konuşması üzerine, Başsavcılık olaya dahil olarak soruşturma başlattı. Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen ekipler, savcının kişisel bilgilerine ulaşan şahısların da aralarında bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alındı, 1 kişi hakkında da yakalama çalışmaları devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenidoğan Şebekesi Soruşturmasında Yeni Gelişme: Savcıyı Ölümle Tehdit Ettiler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz