1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yerli sandviç panel ve EPS üreticisi, İSO 500 listesinde yerini koruyor

Yerli sandviç panel ve EPS üreticisi, İSO 500 listesinde yerini koruyor

featured
service

İSO’nun 50 yılı aşkın süredir Türkiye’de sanayi sektörünün gelişimine ışık tutan ve Türkiye ekonomisine ilişkin referans niteliği taşıyan araştırma kapsamında, net üretimden satışlarda 750 milyon TL sınırını aşabilen şirketler incelendi. Ayrıca katılımcılardan, büyüklük sıralamasında temel kriter olarak alınan net üretimden satışlar büyüklüğünün Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile tutarlı olması beklendi.

İhracat başarılarıyla Türkiye ekonomisine önemli katkılarda bulunan sandviç panel ve EPS üreticisi Teknopanel, bu yıl da Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alarak, kesintisiz başarısına bir yenisini ekledi.10 yıldır üst üste sektör lideri olarak İSO 500 listesinde yer almanın, Teknopanel’in istikrarlı başarısının bir göstergesi olduğunu belirten Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, “İSO birinci 500 listesinde yer alan kuruluşlar, Türk bayrağını farklı pazarlarda dalgalandıran, dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdikleri ihracatla ülke ekonomisine doğrudan katkıda bulunan şirketlerdir. Teknopanel’in 2005’te başlayan yolculuğu bugün Asya, Avrupa, Afrika, Avustralya, Kuzey ve Güney Amerika’ya gerçekleştirdiği satış ve pazarlama faaliyetleriyle hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Makedonya’daki yeni yatırımımızla beraber stratejik noktalarda bulunan toplam beş üretim tesisimizle, sektörün en büyük üretim kapasitesine sahip olarak, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarındaki geniş bayi ağımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Hayallerimizi her geçen gün büyüterek ilerlediğimiz dünya markası olma yolculuğunda, İSO 500 listesinde sektör lideri olarak aralıksız 10. kez yer alıyoruz. Her yıl bu araştırmayı gerçekleştiren İstanbul Sanayi Odası’na teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

yeni-proje-2024-06-26t175958-187.jpg

İnşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Teknopanel, sandviç panel ve EPS ürünlerini müşterilerine önemli noktalarda bulunan tesisleriyle kolay ve hızlı olarak ulaştırıyor. 34 bin metrekarelik ilk üretim tesisini Mersin’de açan, 2013’te 35 bin metrekare alana sahip Sakarya fabrikasını kuran Teknopanel, 2018 yılında faaliyete geçen 51 bin metrekarelik İzmir ve 8 bin metrekarelik İstanbul üretim tesislerinin yanında yurt dışındaki Kuzey Makedonya yatırımıyla büyüme stratejisine ara vermeden devam ediyor. Toplamda 128 bin metrekareye ulaşan, Avrupa’nın en modern tesisleri arasında yer alan ve Türkiye’nin en büyük üretim tesislerine sahip olan Teknopanel, 13,5 milyon metrekare sandviç panel ve 1,6 milyon metreküp EPS üretim kapasitesiyle Türkiye’nin lider sandviç panel ve EPS üreticisi olarak konumlanıyor. Teknopanel, 500’ü aşkın çalışanıyla yalnızca ülkemizde değil, 6 kıtada, 106 ülkedeki müşterilerine yenilikçi ve sürdürülebilir ürünler geliştirerek taleplere hızlı ve etkin çözümler sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yerli sandviç panel ve EPS üreticisi, İSO 500 listesinde yerini koruyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz