1. Haberler
  2. Gündem
  3. YouTube Yeniliklere Doymadı: Çok Konuşulacak 9 Yeni Özellik Geliyor!

YouTube Yeniliklere Doymadı: Çok Konuşulacak 9 Yeni Özellik Geliyor!

featured
service

Peki YouTube’un getirdiği yeni özellikler ve detayları neler? İşte listesi:

Geçen yıl tanıtılan Dream Screen, arka planlar oluşturma imkanı sunuyordu. Şimdi ise Google DeepMind’in Veo modeli, daha gerçekçi arka planlar ve bağımsız video klipler sunarak deneyimi zenginleştiriyor.

250.000’den fazla içerik oluşturucunun yer aldığı YouTube Alışveriş, bağlı kuruluş programını genişleterek yeni pazarlara açılmayı hedefliyor.

Topluluklar Özelliği

İlham Sekmesi

Jewels Destekli Hediyeler

Bu yeni özellik, içerik üreticilerinin kendi topluluklarını oluşturarak izleyicileriyle daha derin bağlar kurmalarını sağlıyor. Katılımcılar, topluluk alanında gönderi paylaşabilir ve etkileşimde bulunabilirler. YouTube, bu sayede izleyicilerin başka platformlara yönelmesinin önüne geçmeyi planlıyor.

YouTube Studio’daki İlham sekmesi, içerik oluşturuculara öneriler sunarak projelerini dönüştürmelerine yardımcı olacak. Fikirler, başlıklar ve küçük resimler gibi unsurlar, kişisel tarzlarına uyarlanabilecek.

Bu özellik, canlı yayınlarda izleyicilerin içerik oluşturuculara destek olmalarını sağlayarak yeni kazanç yolları açmayı amaçlıyor.

Hype Özelliği

Topluluk Merkezi

Büyük Ekranda Öne Çıkma

Küçük kanalların öne çıkmasını hedefleyen Hype, izleyicilerin beğendikleri videoları desteklemelerine olanak tanıyor. İzleyiciler, Hype butonunu kullanarak favori içeriklerine destek verebilir ve en çok Hype alan videolar, liderlik tablosunda sergilenecek.

YouTube Studio uygulamasında geliştirilen Topluluk Merkezi, içerik üreticilerinin izleyicileriyle etkileşimini kolaylaştırıyor. Ayrıca, yapay zeka destekli yorum yanıt önerileri sunarak büyüyen kitlelere yanıt vermeyi sağlıyor.

YouTube içerik üreticilerine, televizyonlarda içeriklerini sezonlar ve bölümler halinde düzenleme imkanı sunarak izleyici deneyimini geliştirmeyi planlıyor. Ayrıca, kanal sayfasında videoların otomatik olarak oynatılması da sağlanacak.

Otomatik Dublaj

Bu özellik, içeriklerin uluslararası izleyicilere daha erişilebilir olmasını sağlayacak. Önümüzdeki aylarda otomatik dublaj seçeneği, içerik oluşturuculara sunulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YouTube Yeniliklere Doymadı: Çok Konuşulacak 9 Yeni Özellik Geliyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz