1. Haberler
  2. Gündem
  3. YRP’den iktidara “erken seçim kaçınılmaz” çağrısı

YRP’den iktidara “erken seçim kaçınılmaz” çağrısı

featured
service

Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul adayı Mehmet Altınöz, yerel seçim sonrasında iktidara seslendi. Türkiye’de bir erken seçimin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Altınöz, “mutfakta yangın var. İnsanların cebinde para yok. Esnaf kepenk indiriyor. Bu nedenle erken seçim kaçınılmaz” sözlerini kullandı.

Erken seçim çağrısının yanı sıra Mehmet Altınöz, AKP yöneticilerinin YRP ile helalleşmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Altınöz, “AK Parti yöneticileri, bizim için hiç hakketmediğimiz hakaretlerde bulundu. Gelip bizimle helalleşmeniz gerek. Bunu yapmadan siyasete devam etmeyin. Bize söylemediğiniz hakaret kalmadı. Siz İstanbullulara da güvenmediniz. Her şeyi bildiğinizi zannettiniz. İlk erken seçimden Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey’i inşallah Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Erken seçim çağrıları sonrasında Mehmet Altınöz, İsrail ve Gazze konusuna da değindi. Altınöz, “Sayın Erbakan iktidarda olsaydı İsrail, Gazze’ye saldırmayı aklından bile geçiremezdi.” İfadelerini kullandı. Ayrıca Altınöz konuşmasında “Bizim derhal iktidara gelmemiz lazım. Hemen yarın erken seçim istiyoruz” ifadelerine de yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YRP’den iktidara “erken seçim kaçınılmaz” çağrısı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz