1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yüzde 25 zam gelmişti, İstanbul’da bedava oldu! İBB’den milyonları sevindirecek karar

Yüzde 25 zam gelmişti, İstanbul’da bedava oldu! İBB’den milyonları sevindirecek karar

featured
service

Türk Telekom ve Superonline gibi internet serbest sağlayıcılarının pazarlama stratejileri doğrultusunda özellikle ABD’deki milyonlarca kullanıcı geride kaldı. günümüzde internetin ekmek su gibi temel bir ihtiyaç konumunda olması işaret edilirken konu hakkındaki ilk cevap İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye’de görülen enflasyon etkilerinin yoğunluğunu işaret ederek bu dönemde vatandaşlara sevindirici haberler vermeye devam ediyor. Wİ-Fİ hizmetindeki 60 GB kota sınırlamasının kaldırıldığını duyuran İBB İstanbul’un birçok noktasında ücretsiz ve sınırsız internet erişimine mümkün olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz süreçte wi-fi hizmeti için 60 GB’a kadar ücretsiz internet sağlayan İBB, şimdilerde İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İSTELKOM iş birliğiyle bu konudaki kota sınırlamasını kaldırdı. İstanbul’da herkes şehrin dört bir yanında sınırsız internet erişimi ile birlikte online dünyanın tadını çıkaracak. internet üzerinden oyun oynayabilir film izleyebilir ya da sevdiklerinizle rahat bir şekilde görüşebilirsiniz.

Sınırsız internet: İBB, Wi-Fi'da kotayı kaldırdı - Medyascope

İstanbul Senin uygulamasını indiren kullanıcılar İBB Wİ-Fİ’nin ücretsiz avantajlarından anında yararlanabilecek. İnternet faturalarına tonlarca para ödemek yerine İBB’nin sunmuş olduğu hizmetten tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanabileceksiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yüzde 25 zam gelmişti, İstanbul’da bedava oldu! İBB’den milyonları sevindirecek karar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz