Zam alamayan emekliye indirim geldi binlercesi akın etti! Bakan Uroloğlu açıkladı: 2 ayda 62.000 kişi…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek Hızlı Tren (YHT), ana hat ve bölgesel trenlerde 1 Nisan’da başlayan emekliye %10 indirim uygulamasından faydalanan emekli sayısının 62.000 kişiyi bulduğunu açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Akıl ve alın terleriyle ülkemize hizmet eden emeklilerimiz, seyahatlerinde ağırlıklı olarak YHT’leri tercih ediyor. İndirimi başlattığımız nisan ayının başından bu yana YHT’lerle 37 bin 500, ana hat trenleri ile 10 bin 321, bölgesel trenlerle ise 14 bin 240 emeklimiz yolculuk yaptı.” dedi.

Son 22 yılda 275 milyar doları bulan ulaşım altyapısı yapıldığına dikkat çeken Uraloğlu, emeklilerin hayatlarının ikinci baharında günlük yaşamda aktif olmaları ve toplumla iç içe yaşamaları için tüm tedbirleri alacaklarını belirtti. Emeklilere seyahatlerinde kolaylıklar sağladıklarına vurgu yapan Araloğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olan emeklilerimiz başımızın tacıdır. Onları trenlerimizde misafir etmekten mutluluk duyarken trenlerimizde konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri için de her türlü tedbiri alıyoruz. Hayata geçirdiğimiz ‘Turuncu Masa’ uygulamasıyla yaşlı veya hareket kısıtlı vatandaşlarımıza destek oluyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zam alamayan emekliye indirim geldi binlercesi akın etti! Bakan Uroloğlu açıkladı: 2 ayda 62.000 kişi…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz