1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zonguldak’ta Görüntülenen Çarpma ve Darbe Olayı

Zonguldak’ta Görüntülenen Çarpma ve Darbe Olayı

service

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, otomobille çarpma sonucu yere düşen kişinin darbedilmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

Karadeniz Ereğli Kışla Sanayi Sitesi’nde, geçen gün aracını servisten almak üzere giden Ferdi K. ile Selçuk D. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Panikle bölgeden koşarak kaçmaya çalışan Ferdi K, Selçuk D’nin kullandığı otomobilin çarpmasıyla yere düştü.

Olay sırasında otomobilden inen Selçuk D, Ferdi K’yi darbederek yumrukladı. Bu esnada, Selçuk D’nin arkadaşı olduğu öğrenilen bir kişi de yerde yatan Ferdi K’yi tekmeleyerek cep telefonuyla fotoğraf çekti. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle Selçuk D. ve arkadaşı olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Ferdi K’ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ardından onu şehrin özel bir hastanesine kaldırdı. İki tarafın daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek birbirlerinden şikayetçi oldukları ifade edildi.

Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Ferdi K’nın otomobilin çarpması sonucu yere düşmesi ve ardından darbedilmesi net bir şekilde yer almaktadır. Kayıtlarda, çevredekilerin araya girmesi ve iki kişinin otomobille olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldak’ta Görüntülenen Çarpma ve Darbe Olayı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz