1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zorlu PSM’de Garanti BBVA Konserleri Başlıyor

Zorlu PSM’de Garanti BBVA Konserleri Başlıyor

featured
service

Garanti BBVA’nın düzenleyeceği konserler, sonbaharda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) müzikseverlerle buluşacak. Zorlu PSM’den yapılan açıklamaya göre, açılış konserinde dünya müzik listelerinde milyonlarca dinlemeye ulaşan Mehro, %100 Studio’da 12 Eylül’de sahne alacak.

Mehro, “Sky On Fire”, “Dark Corners and Alchemy” ve “Trauma Lullabies” albümlerindeki şarkılarıyla dikkat çekiyor. Şubat ayında ilk single’ı “Perfume”u yayımlayarak global müzik sahnelerinde önemli bir yer edinen Los Angeles merkezli genç sanatçının, R&B, soul, alternatif, bağımsız ve rap türlerinde eserleri bulunuyor.

Yeteneğiyle kısa sürede milyonları etkileyen Billie Marten, 21 Eylül akşamı %100 Studio’da müzikseverlerle bir araya gelecek. Genç yaşında “BBC Sound of 2016” ödülüne aday gösterilen Marten, YouTube’daki videosuyla tanınmaya başladı. Şarkıları arasında “La Lune”, “Vanilla Baby” ve “Cursive” yer alıyor.

Billie Marten, müziğinde Nick Drake, Joni Mitchell, Kate Bush gibi isimlerden ilham alarak özgün bir tarz yaratmıştır.

Grammy adayı müzisyen ve prodüktör RY X, “All I Have” turnesiyle 30 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yer alacak. Doğanın, maneviyatın ve insan deneyiminin zenginliklerini müziğine yansıtan RY X, LA Philharmonic ve London Philharmonic gibi ünlü orkestralarla çalışmanın yanı sıra Drake, Diplo ve John Legend gibi sanatçılarla da iş birliği yapmıştır.

Garanti BBVA konserleri, müzik tutkunları için heyecan verici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zorlu PSM’de Garanti BBVA Konserleri Başlıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz