1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 10 yıllık altın yorumcusu açıkladı: Altın borcu olanlar, düğün yapacaklar dikkat! Altında alım fırsatı geliyor

10 yıllık altın yorumcusu açıkladı: Altın borcu olanlar, düğün yapacaklar dikkat! Altında alım fırsatı geliyor

featured
service

Cüneyt Paksoy, A Para’da yaptığı canlı yayında altının 2024 yılında yıldız bir emtia olabileceğini belirtti. Ancak, bu durumun devam edip etmeyeceği konusunda endişeleri olduğunu da vurguladı. Paksoy, “Grafikler iki türlü. Şu anda Fed’in faiz politikasını değil, potansiyel küresel riskleri fiyatlayan bir ons altın var. Emtialar arasında altın, bu yıl öne çıkmış durumda” dedi.

Paksoy, grafiklerde gözlemlenen potansiyel hedeflerin 2730 ve 2800 seviyelerinde olduğunu ifade etti. Ancak, bu seviyelerin üzerine çıkıp çıkmayacağı konusunda temkinli yaklaşıyor. “Altının fiyatı, jeopolitik risklerle şekillenen bir tablo sunuyor. Beklenmedik gelişmelerin yaşanma ihtimali artmış durumda. Bu durum beni biraz endişelendiriyor” diyerek yatırımcıları uyardı.

Paksoy, altın fiyatlarının kısa vadede düzeltmelere maruz kalabileceğini, 2600 altı seviyelerin ise destek bölgesi olacağını vurguladı. “Eğer fiyatlar 2525 veya 2465 seviyelerine geri çekilirse, bu noktalar alım fırsatı olarak değerlendirilebilir” dedi. Yatırımcıların, mevcut pozisyonlarına dikkat ederek alım yapmaları gerektiğini belirtti.

altin-5.jpg

Düğün yapmayı planlayanlar ve altın borcu olanlar için Paksoy’un analizleri oldukça önemli. Altın fiyatlarındaki olası düzeltmeler, yatırımcılara ve düğün hazırlığı yapanlara alım fırsatları sunabilir. Bu süreçte, yatırımcıların piyasa koşullarını ve Cüneyt Paksoy’un önerilerini göz önünde bulundurması, doğru stratejiyi belirlemelerine yardımcı olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
10 yıllık altın yorumcusu açıkladı: Altın borcu olanlar, düğün yapacaklar dikkat! Altında alım fırsatı geliyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz