1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 110 Bin TL’ye Satışa Çıkan FIAT Linea’ya Yoğun İlgi

110 Bin TL’ye Satışa Çıkan FIAT Linea’ya Yoğun İlgi

service

38ZC586 plakalı araç, FIAT marka, LİNEA 1.3 M.JET 90 HP ACT. PL. tipidir. Yakıt tipi dizel, vites tipi manuel ve rengi gridir. Motor numarası 199A30004236053, şasi numarası ise NM432300003143328’dir. Aracın üzerindeki şase numarası ile GİB kayıtlarındaki şase numaraları aynı olduğu için aracın sahte olmadığı anlaşılmaktadır.

Aracın kapıları açık olduğu için iç tasarımını incelemek mümkündür. Göğüs, gösterge, vites kolu ve direksiyonu iyi ve kullanılır haldedir. Teybi mevcuttur. Aracın kumaş kılıflı koltukları da iyi durumdadır. Tavan, taban, kapı iç ve bagaj döşemeleri çok iyi haldedir.

Aracın anahtarı ve aküsü olmadığı için çalıştırılıp motor durumu ve km bilgisi kontrol edilememiştir. Ancak hava hortumu sökük olduğu dışında motorun görünürde bir hasarı yoktur.

Aracın dış görünümü ise pek parlak değildir. Otomobilin tavan, bagaj kapısı, dikiz aynalarında ve direklerinde güneş yanıkları meydana gelmiştir. Ön tamponda ezikle birlikte kenar kısımlarından kısmi demonte olmuştur. Arka tamponda çizikler vardır. Sağ ve sol dikiz aynalarının kapı ile bağlantı kısımlarının altında kalan plastik aksamlar sökülmüştür. Ön çamurluklarda çizikler bulunmaktadır. Sağ arka çamurlukta sürtmeye bağlı çizikler vardır.

Aracın lastikleri ise uzun süreden beridir otoparkta olması nedeniyle kullanılması sakıncalı olacağı kanaatine varılmıştır. Lastiklerin diş kalınlıkları her ne kadar iyi olsa da lastiklerin sertleştiği ve yarıldığı görülmektedir.

Aracın satışına ilişkin şartlar ise şöyledir:

Aracın satışa çıkarılmasından bu yana, birçok alıcının ilgisini çektiği belirtiliyor. Peki, aracın anahtarı, ruhsatı ve plakası olmamasına rağmen neden bu kadar ilgi görüyor?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
110 Bin TL’ye Satışa Çıkan FIAT Linea’ya Yoğun İlgi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz