1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 7.500 TL üstü maaş alanlara müjde! Cumhurbaşkanlığından 3’lü jest geldi: Anında 20 bin liraya kadar para veriliyor

7.500 TL üstü maaş alanlara müjde! Cumhurbaşkanlığından 3’lü jest geldi: Anında 20 bin liraya kadar para veriliyor

featured
service

Yüzde 25’lik emekli ücret zammı sonrasında bankaların promosyon rekabeti yine tutuştuğu belirtilerek sanki birbiriyle kıran kırana bir yarışa alevlenen bankalar, emekli promosyon ölçülerini çoğaldırdığı vurgulandı. Bu noktada 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren yeni promosyon ödemeleri de başlayacağı ifade edilerek emekliler ücretleri ile beraber toplamda 20.000 TL’ye Varan ödeme alma fırsatına sahip olabileceği ifade edildi.

EMEKLİLERE 20 BİN LİRAYA KADAR ÖDEME

Ağustos ayı promosyon kampanyaları emekliler tarafından da yakından takip ediliyor. %25’lik ücret zammı sebebiyle tatmin olmayan emekliler bankalardan yapılacak ek ödemeleri yakından takip edildiği belirtilerek kamu bankalarında promosyon ölçüyü 7000 TL’ye yükseldiği özel bankalarda ise Ağustos ayında emekliye sürpriz bir jest yaparak 10.000 TL’ye Varan promosyon fırsatı sunulacğaı ifade edildi.

Emekli ücreti 7.500 TL ve üstü olan 16 milyon emekli yurttaş için cumhurbaşkanından Ağustos ayına özel jest geldiği belirtilerek emekliye 20.000 TL’ye Varan ek ödeme fırsatı duyurulduğu bildirildi. 1 Ağustos 2023 tarihi haysiyetiyle müracaat yapan emeklilerin ücretine ek ödemeler IBAN numarası üzerinden yatırılacak nokta Sosyal Sigortalar Kurumu BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmediği de aktarıldı.

Emekliye Temmuz ayı müjdeleri bitmeden ağustos ayının yeni haberleri gelmeye devam ettiği belirtilerek Temmuz ayında ücret zammını cebine koyan emekliler için üçlü ödeme müjdesi verildiği bildirildi. Temmuz’da cebine girecek net fiyat bütünü bütününe 20.000 TL olacağı ifade edilerek 1 Ağustos tarihi haysiyetiyle ödemeler başlayacağı ifade edildi.

50 BİN LİRALIK GEREKSİNİM KREDİSİ

Ayrıca acil Nakit paraya lüzumu olan emekliler için de ek gereksinim kredisi kampanyaları başladı. Düşük faizli emekli kredi kampanyaları ile beraber Emekliye 36 ay vadeli 50.000 TL’ye Varan gereksinim kredisi ihtimali sağlanıyor. bu vaziyette emekliler üçlü ödeme fırsatı ile Ağustos ayında rahat bir soluk alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
7.500 TL üstü maaş alanlara müjde! Cumhurbaşkanlığından 3’lü jest geldi: Anında 20 bin liraya kadar para veriliyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz