1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ağustos’ta tüm borçlarından kurtulmak isteyenlere İş Bankası’ndan 120 bin TL borç kapatma kredisi verilecek

Ağustos’ta tüm borçlarından kurtulmak isteyenlere İş Bankası’ndan 120 bin TL borç kapatma kredisi verilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankalar tarafından yeni duyurulan borç kapatma – borç transfer kredisiyle beraber yurttaşların değişik bankalara olan borçları kolay bir biçimde kapatılabiliyor. Bankalar tarafından duyurulan bu yeni kampanyalardan biri de İş Bankası’ndan geldi.

120 Bin TL’ye Kadar Borçlar Sıfırlanacak

İş Bankası’nın sunduğu borç kapatma kredisi ile beraber değişik bankalara olan kredi ve kredi kartı mahsullerinin tek kalem altına bir araya gelmesi sağlanıyor. Verilecek bu destek ile beraber şahıslar ödemelerini 36 aya varan vadelerle ve düşük faiz oranlarıyla ödeyebilecek. Değişik bankalara olan borçlarını ödemekte güçlü sürükleyen yurttaşlar bu kampanyadan faydalanarak kredi anekdotlarını da tehlikeye atmadan ödemelerini anında yapabilecek.

İhtiyaç kredisi olarak sunulan bu kredi mahsulü yurttaşları büyük bir tasadan kurtarıyor. Mobil bankacılık ve İş Bankası şubelerinden reelleştirilen müracaatlar kısa müddet içerisinde değerlendirilerek şahıslara geri dönüş sağlanmakta.

Hangi Belgeler Arz Ediliyor

Müracaat Formu şubelerden yapacağınız müracaatlar için

Popülasyon cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gelir gidişatınızı gösterir belge

Hangi Kanallardan Nasıl Müracaat Yapılabiliyor?

İş Bankası tarafından sunulan bu kampanyadan faydalanabilmek için bir hayli yöntem bulunuyor. Bu yöntemler arasında mobil bankacılık, şubeden müracaat, SMS ve bankamatikler yer alıyor. Yurttaşlar bu yöntemler arasında istediğini seçerek müracaatını süratli bir biçimde gerçekleştirebiliyor.

SMS ile müracaat yapabilmek için; NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ aralarında boşluk vazgeçilerek yazılıp 4402’ye sevk edilmesi gerekmektedir. Ayrıca internet bankacılığı üzerinden de müracaatınızı oluşturabilirsiniz. Müracaatınızın onaylanması vaziyetinde en kısa müddet içerisinde hesaplarınıza ödeme asıllaştırılmaktadır. Faiz oranları şahıstan bireye değişkenlik gösterebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ağustos’ta tüm borçlarından kurtulmak isteyenlere İş Bankası’ndan 120 bin TL borç kapatma kredisi verilecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz