1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Aile Şirketleri için Büyüme Stratejileri: Khalawi’den Öneriler

Aile Şirketleri için Büyüme Stratejileri: Khalawi’den Öneriler

featured
service

İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası ile AlBaraka İslam Ekonomisi Forumu Genel Sekreteri Yousef Hassan Khalawi, aile şirketlerine büyüme tüyoları vererek, ailenin varlığının bir jenerasyonel serüven olduğunu belirtti.

Khalawi, “Ailenin varlığı jenerasyonel bir serüvendir. Şirketinizi kuran aile büyüklerinin yaptığı şeylere daha fazla şey eklemeniz gerekiyor,” diyerek katılımcılara tavsiyelerde bulundu. 30 katılımcıyla gerçekleştirilen “Aile İşletmeleri: Geleceği Planlama” etkinliği, Orta Doğu ve Türkiye’deki önemli aile şirketlerinin temsilcilerini bir araya getirdi.

Etkinlik, aile şirketlerini İslami finans ilkeleri doğrultusunda yönetmenin zorlukları ve fırsatlarını keşfetmek amacıyla düzenlendi. Khalawi, “Detaylara önem vermeyen insanlar kaybediyorlar,” diyerek detaylara odaklanmanın önemini vurguladı.

Khalawi, aile şirketi sahiplerine, “En iyisini yapmalısınız, bu bir elitlik meselesi değil. Her girişimci güçlü bir iş oluşturduğu sürece başarılıdır,” diyerek aile işletmelerinin sürdürülebilirliğine dikkat çekti.

İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) Başkanı Taha Ayhan ise, bu tür etkinliklerin iş sektörü bağlarının kurulması açısından büyük bir önem taşıdığını ifade etti. Ayhan, “Ekonomik bağların hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde karşılık bulacağına inanıyoruz,” şeklinde konuştu.

Bu etkinlik, aile işletmelerinin geleceğini güvence altına almak ve sürdürülebilir verimlilik sağlamak için bir platform sunarak, işletme sahiplerine yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aile Şirketleri için Büyüme Stratejileri: Khalawi’den Öneriler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz