Alanında öncü olan 2 dev bankaya el konuldu. Binlerce müşterinin parası bulunuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamusonhaber.com.tr’deki habere göre; Rusya’da bir mahkeme, Alman Linde firmasının Rusya’da kuracağı gaz işleme tesisi inşaatı sözleşmesinin garantörleri arasında yer alan Almanya merkezli Deutsche Bank ve Commerzbank hakkında, yaptırımlar nedeniyle sözleşmenin feshedilmesinin ardından çarpıcı bir karara imza attı.

Davayı Rus gaz devi Gazprom’un yüzde 50 hissedarı olduğu RusChemAlliance açtı. St. Petersburg tahkim mahkemesi, Deutsche Bank’ın Rusya’daki yan kuruluşu olan Deutsche Bank Technology Center LLC’nin kayıtlı sermayesindeki yüzde 100 hissesinin kullanılmasını yasakladı.

Mahkeme ayrıca, Deutsche Bank’ın Rusya’daki yan kuruluşu ve Deutsche Bank Teknoloji Merkezi’nin menkul kıymetlerine, gayrimenkullerine ve banka hesaplarına 238,6 milyon avroya kadar el konulmasına hükmetti. Deutsche Bank, dava için şimdiden yaklaşık 260 milyon avro karşılık ayırdığını açıkladı.

Deutsche Bank’tan yapılan açıklamada, “Bu iddianın Rus mahkemeleri tarafından nasıl uygulandığını görmemiz ve Rusya’daki acil operasyonel etkisini değerlendirmemiz gerekecek” denildi. Mahkeme, Commerzbank’ın 93,7 milyon avro değerindeki varlıklarına, menkul kıymetlerine ve Moskova’daki binasına da el koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alanında öncü olan 2 dev bankaya el konuldu. Binlerce müşterinin parası bulunuyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz