1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altın borcu olanlar bu haberle yıkılacak! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Gram altın o tarihte 5 bin lira olacak

Altın borcu olanlar bu haberle yıkılacak! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Gram altın o tarihte 5 bin lira olacak

featured
service

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer kendi YouTube sayfasında altın fiyatları ile ilgili yeni bir video yayımladı. Geçer, gram altın fiyatları ile ilgili korkutucu bir açıklamada bulundu. Geçer, ons altındaki artışın gram altın fiyatlarını doğrudan etkilediğini belirterek, yakın gelecekte yeni yükselişlerin olacağını öngördü. “Gram altın 5.000 TL seviyesine yükselebilir” diyen Geçer, altın ve doların yeni rekorlar kıracağını öngörüyor. Özellikle ons altını 2.700 dolar seviyesini aşmasıyla birlikte, “Bu yıl altın 3.000 dolara ulaşır mı?” sorusunun gündeme geldiğini ifade etti.

Geçer aynı zamanda Merkez Bankası faiz indirimlerine giderse ve piyasalarda belirsizlikler artarsa, doların yükselmesiyle gram altının yıl sonuna doğru 4.000 TL hatta 5.000 TL seviyelerini görebileceğini vurguladı. Dolar sabit kalsa bile gram altının 3.000 TL seviyesinin üzerine çıkacağını belirten Geçer, mevcut fiyatların 2.990 TL civarında olduğunu hatırlatarak, “Altın fiyatları yükselmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Alış: 3.107,22

Satış: 3.110,75

Alış: 4,971.55

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın borcu olanlar bu haberle yıkılacak! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Gram altın o tarihte 5 bin lira olacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz