1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Uzmanı yanıtladı!

Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Uzmanı yanıtladı!

featured
service

Altın fiyatlarındaki yükseliş bir türlü durmuyor. Yatırımcılar ve vatandaşlar iç ve dış piyasaya hakim olmak için altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası birçok vatandaş ‘Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altın almalı mı satmalı mı?’ sorularına yanıt aramaya başladı.

Ankara’da 50 yıldır kuyumculuk yapan Hasan Çavuşcuoğlu, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, altının dünyadaki gelişmelerden etkilenen bir maden olduğunu söyledi.

Piyasanın dengesiz olduğunu ifade eden Çavuşcuoğlu, altın yatırımcılarını uyararak, “Şu an altın satma zamanı değil, yatırımcılar beklesinler. Piyasa zaman zaman yatırımcılara altın alma fırsatı sundu. Geçtiğimiz aylarda altın alınabilirdi, şu an da alınabilir. Ancak elinde altını olan vatandaşlar altınını satmasın.” dedi.

Altının en güvenilir yatırım aracı olduğunu belirten Çavuşcuoğlu, şöyle konuştu:

“Dünyadaki gelişmelere ve Türkiye’deki ekonomik dengelere bakıldığında altında yükseliş öngörüyorum. İhtiyaç olmadığı sürece bozdurmamalarını tavsiye ediyorum. Sene sonunda çeyrek altının 5 bini geçeceğini öngörüyorum.”

Altın yatırımcılarına uyarıda da bulunan Çavuşcuoğlu, sene sonunda altının daha da yükseleceğini öngördüğünü vurgulayarak, vatandaşların bütçelerine göre çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını almalarını tavsiye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Uzmanı yanıtladı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz