1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altın sahiplerine tuzak! İslam Memiş oyunu ifşa etti: Dişini sıkan rekor kazanacak

Altın sahiplerine tuzak! İslam Memiş oyunu ifşa etti: Dişini sıkan rekor kazanacak

featured
service

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar yatırımcıyı tedirgin ederken, temmuz ayında zirveye oynuyor. Ons altın son günlerde yükseliş göstererek 2418 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Tarihin zirvesine yaklaşan ons altının yükselmesiyle, yeni destek ve direnç seviyeleri de paylaşıldı.

Finans analisti İslam Memiş, haftanın geri kalanı için ons altında düşüş beklediğini duyurdu. Aşamalı bir düşüş öngören Memiş, 2280 dolar ile 2360 dolar arasına gerileyeceğini paylaştı. Yaşanan düşüşün panik ortamı oluşturabileceğini söyleyerek, ağustos ayında beklenen rekor artışın karşısında kar satışı yapan vatandaşların büyük zarar edeceğini belirtti.

Altın yatırımcılarına tuzağa düşmeyin uyarısı yapan İslam Memiş, “Bu hafta ons altın tarafında kar satışları yaşanacak. Takip ettiğimiz bant aralığı 2350-2450 dolar aralığı.” sözlerini kullandı.

altin-3-16-9-1608877769-1280x720.jpg

Temmuz ayındaki yükselişlere dikkat çeken İslam Memil, ağustos ayında yeni rekorlar geleceğini öngörüyor. Altının rekor kırmadan önce dinlenmesi gerektiğini söyleyerek, geçtiğimiz ay 2290 dolar seviyelerini 3 kere test ettiğini belirtti.

Memiş, temmuz ayında 2418 dolara kadar yükselen ons altınla ilgili, yıl sonu için 2600 dolar tahmininde bulundu. Ons altındaki artışın gram altını da etkileyeceğini söyleyerek, her ay yeni bir rekor beklentisinin olduğunu tekrarladı. Gram altın için yıl sonu tahminini ise 3000 – 3500 TL olarak duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın sahiplerine tuzak! İslam Memiş oyunu ifşa etti: Dişini sıkan rekor kazanacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz