Altına hücum başladı! Şimdi alan aldı, o tarihte tavan yapacak: İslam Memiş altında önemli iki tarihi açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın piyasasının en güvenilir isimlerinden birisi olan Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcılara seslendi. Altın piyasasındaki dalgalanmayı değerlendiren uzman isim, haziran ayında son bir alım fırsatı olduğunu vurguladı. Ons altında seviyelerin 2.280 dolar, gram altında ise 2.380 TL civarında olduğunu belirtti. Bu noktaların kritik bir destek noktası olduğunu söyleyerek, bayram tatili öncesinde piyasaların kapanacağını gözler önüne serdi. Bayram sonrasında altında bu seviyelerin altına düşme ihtimalinin zor olduğunu söyledi.

Altın fiyatlarında düşüşlerin kalıcı olmadığı ihtimalini hatırlatan Memiş, jeopolitik ve ekonomik gelişmelerin yeni hareketler oluşturabileceğine değindi. Kısa vadede altın fiyatındaki düşüşlerin alım fırsatı olduğunu, uzun vadede yukarı yönlü bir trend olduğunu söyledi.

Geleceğe dönük tahminler paylaşan Memiş, altın fiyatlarında yeniden yükselişin temmuz ayında başlayacağını vurguladı. Ons altında 2.600 – 2700 dolar seviyelerini işaret eden Memiş, gram altında 3.000 – 3.500 TL seviyelerini öngördü. Yıl sonuna kadar bu öngörüsünün devam edeceğini söyleyerek, haziran sonu ve temmuz başında kritik bir dönem olduğu belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altına hücum başladı! Şimdi alan aldı, o tarihte tavan yapacak: İslam Memiş altında önemli iki tarihi açıkladı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz