1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altında Bir İlk Olacak: Hazır Olun, 48 Saat Sonra Başlıyor

Altında Bir İlk Olacak: Hazır Olun, 48 Saat Sonra Başlıyor

featured
service

İslam Memiş, ons altının 2.685 dolar seviyesinde yeni bir rekor kırdığını belirtti. “Altın her gün yeni zirveleri test ediyor. Bunun arkasında iki ana faktör var: Birincisi, Amerika Merkez Bankası (FED) ve diğer merkez bankalarının faiz indirim süreci; ikincisi ise Ortadoğu’daki savaş durumu. Bu faktörler, ons altını 200 dolar kadar yükseltti. Ancak bu yükselişin ardından teknik bir düzeltme yaşanması kaçınılmaz” dedi.

Memiş, gram altının ons altını izlemeye devam ettiğini ve şu anda 3.060 lira seviyelerine ulaştığını ifade etti. Fiziki altın fiyatlarının da 3.063 liraya kadar yükseldiğini belirten Memiş, yıl sonuna kadar gram altının 3.000-3.500 lira aralığına yükselebileceğini öngördü. “Son çeyrekte 3.100, 3.200 ve 3.300 lira seviyelerinde kademeli artışlar göreceğiz” şeklinde konuştu.

Altın fiyatlarının yükselmesi nedeniyle yatırımcıların satma konusunda endişe yaşadığını belirten İslam Memiş, “Kesinlikle satmamalısınız. Alım-satım yerine, takas yapmayı düşünün. Örneğin, bir ev ya da araba alırken altınınızı kullanabilirsiniz, ancak altınınızı satmak kesinlikle tavsiye edilmez.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altında Bir İlk Olacak: Hazır Olun, 48 Saat Sonra Başlıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz