1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altını Olanlar Hop Oturup Hop Kalkacak: Perşembe Günü Başlıyor

Altını Olanlar Hop Oturup Hop Kalkacak: Perşembe Günü Başlıyor

featured
service

Memiş, yaptığı açıklamada yatırım tavsiyesinde bulunmadığının altını çizerek, önümüzdeki hafta finansal piyasalarda yoğun veri akışı ve önemli açıklamalar olacağını belirtti.

BIST 100 endeksi, 9.777 puan seviyesinden kapanış yaptı. Geçtiğimiz hafta 9.800-10.200 puan aralığını izlediğini ifade eden Memiş, endeksin 10.156 puana kadar yükseldiğini, ancak 10.000 puan seviyesinin üzerinde kalıcı olamadığını vurguladı. Teknik açıdan 9.800 puan altının riskli olduğunu ve 9.600-9.400 puan aralığında potansiyel bir risk oluşabileceğini belirtti. Bu haftanın kritik destek seviyesinin 9.750 puan olduğunu ve aşağı yönlü hareketlerde 9.660 puan seviyesinin gündeme gelebileceğini ifade etti. Ancak, 9.750 puan üzerinde kalınması durumunda Eylül ayı için sorun olmayacağını sözlerine ekledi. Jeopolitik gerilimlerin artmasının endeksi etkilediğini de belirtti.

Memiş, her iki para biriminde Türk lirası karşısında düşüş beklemediğini, aksine yükseliş öngörüsünün devam ettiğini belirtti. Özellikle EUR/USD paritesinin Euro/TL kurundaki hareketliliği artırdığını ve genel görünümün pozitif olduğunu ifade etti.

Memiş, geniş bant aralığını takip etmenin faydalı olduğunu ve 2.580-2.680 dolar aralığının geçerliliğini koruduğunu belirtti. Eylül ayında 200 dolar yükselen ons altın için kâr satışlarının zamanının geldiğini vurguladı. 2.600 dolar seviyesinin üzerinin jeopolitik gerilimlerin fiyatlamasına yol açtığını, gram altın yatırımcılarının da ons altını izlemeye devam ettiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altını Olanlar Hop Oturup Hop Kalkacak: Perşembe Günü Başlıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz