1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ankara’nın meşhur köftesine at eti karıştı iddiası!

Ankara’nın meşhur köftesine at eti karıştı iddiası!

featured
service

Başkent Ankara’da çok meşhur olan ve müşterilerinin sırada beklediği işletmenin pişmemiş köfte ürünlerinden alınan numunelerde tek tırnaklı et tespit edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Altındağ’da yer alan firmanın pişmemiş köfte ürünlerinden alınan numunelerde tek tırnaklı et tespit edildi.

Ankara’da faaliyet gösteren ve sırada bekleten lezzet sloganyla uzun yıllardır sanayi köftecisi olarak bilinen “Bizim Köfte” ilk bakışta listede fark edilmiyor. Firma listede ticari unvanı olan Sizin Köfteci Restoran Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi ismiyle yer alıyor. Firmanın ticari sicil yapısı incelendiğinde ise Yılmaz Usta olarak bilinen Yılmaz Kaya’nın oğlu olan Gökhan Kaya’nın şirketin sahibi olduğu görülüyor.

Bizim Köfteci’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hakkımızda çıkarılmış olan tüm iddialar asılsızdır. Aldığımız tüm ürünler Helal Sertifikası bulunmaktadır. Hakkımızda asılsız haber yapanlar için gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır. Aldığımız ürünlerin sertifikalarını ve faturalarını şeffaf şekilde size sunmak için tüm belgelerimizi paylaşım için hazırlıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’nın meşhur köftesine at eti karıştı iddiası!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz