1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Araç sahipleri için son şans! 31 Ağustos’ta yürürlüğe giriyor

Araç sahipleri için son şans! 31 Ağustos’ta yürürlüğe giriyor

featured
service

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, ertelemenin sadece ulusal tip onayı ile üretilen araçları kapsadığını belirtti. Bu araçlar için çeşitli kampanyalar düzenlenirken, ithal edilen araçların çoğunun zaten yönetmeliğe uygun olduğunu ifade etti. Ertemel, yerli üretim bazı modellerde bu güvenlik sistemlerinin eksik olduğunu, ancak 31 Ağustos itibarıyla bu eksikliklerin giderileceğini de sözlerine ekledi.

Fiyatlar konusunda ise otomotiv piyasasında kısa vadede bir artış beklemediklerini belirten Ertemel, olası fiyat değişimlerinin 2025’in ilk çeyreğinde gerçekleşebileceğini vurguladı. Tüketicilerin bu durumu fırsata çevirebileceğini de dile getirdi.

Yedek parça stoklarının eritilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilen bu erteleme, özellikle çok satan modellerin satışında süre kazandıracak. Genel Güvenlik Yönetmeliği, sürüş güvenliğini artırmayı hedefleyen yeni standartlarla birlikte 31 Ağustos’tan itibaren yürürlüğe girecek. Araç sahipleri ve bayiler, bu tarihe kadar hazırlıklarını tamamlamak için çalışmalara hız vermiş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araç sahipleri için son şans! 31 Ağustos’ta yürürlüğe giriyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz