Araç sahipleri yandı! Akaryakıta İran-İsrail savaşı darbesi: Hemen deponuzu doldurun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarını yakın takibe aldı. Orta Doğu’da artan gerginlikle beraber petrol fiyatlarında artış bekleniyor. Ülkemizde akaryakıt fiyatlarını belirleyici olan petrol fiyatları artmadan önce hemen deponuzu doldurun.

Türkiye’nin akaryakıt fiyatlarında dolar ve petrol fiyatlarına belirleyici unsur olarak biliniyor. Son dönemlerde dolar kurundaki artışlar ve petrol fiyatlarındaki artışlarla beraber akaryakıt fiyatlarında okkalı zamlar görülmüştü. Orta Doğu’da yaşanan Filistin – İsrail savaşının ardından artan akaryakıt fiyatlarına bir darbe daha gelebilir. Dünya petrol devlerinden İran, İsrail’e karşı savaş durumuna geçti. Bu durum ise dünya genelinde yankı uyandırdı.

İran’ın savaşa dahil olmasıyla beraber petrol fiyatlarında artış beklentisi gündeme bomba gibi düştü. Araç sahiplerinin gündemine akaryakıtta zam beklentisine karşı depolarınızı doldurun uyarıları yapıldı. Orta Doğu’da yaşanan gerginliğin ardından İran’ın başkenti Tahran’da oldukça uzun akaryakıt kuyruğu oluştuğu bildirildi.

1.jpg

Finans uzmanı İris Cibre’nin sosyal medya üzerinden akaryakıt ve kur üzerinden uyarılarda bulundu. Sosyal medya kullanıcısı tarafından sorulan, “Bu iş bize ekonomik ve siyasal açıdan nasıl etki eder?” sorusuna cevap verdi. İşte o cevap;

motorin-3.webp

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araç sahipleri yandı! Akaryakıta İran-İsrail savaşı darbesi: Hemen deponuzu doldurun

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz