1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ATEM Başkanı Akçam: Kiralık ev bulamayan öğrenci ATEM’i arasın

ATEM Başkanı Akçam: Kiralık ev bulamayan öğrenci ATEM’i arasın

featured
service

ATEM Başkanı Akçam, yüksek öğretimde öğrencilerin kabusu olan kiralık ev konusunun üniversiteler açılırken yeniden gündemde olduğunu belirterek, bu konuda Başkent Ankara’da kiralık ev arayan her bir üniversite öğrencisine destek olacaklarını söyledi.

Ankara’da ATEM üyesi emlak danışmanları ile koordineli olarak üniversite gençliğinin barınma sorununun kabusa dönüşmemesi için seferber olacaklarını belirten Akçam, şunları kaydetti:

“Ankara’da kiralık ev arayan üniversitelilere ATEM olarak destek olacağız. Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile üniversitelerimize kayıt hakkı kazanan gençlerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Görecekleri eğitimler neticesinde vatanımıza ve milletimize hayırlı bireyler olarak aramıza katılıp, her alanda ülkemizin kalkınmasına yardımcı olacaklarına şüphem yoktur. Ankara’mıza gelecek öğrencilerimize de şimdiden hoş geldiniz diyorum.”

Akçam, Ankara emlak danışmanları olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

“Kiralık daire konusunda sorun yaşamamanız için tüm önlemlerimizi aldık. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı olarak sizin sorununuz bizim sorunumuz diyor, kiralık konut sıkıntılarınızı 0543 106 06 66 numaralı telefona bildirmenizi bekliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ATEM Başkanı Akçam: Kiralık ev bulamayan öğrenci ATEM’i arasın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz