1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ATP Tradesoft, Burgan Trade ile Mobil İşlem Platformunu Yeniledi

ATP Tradesoft, Burgan Trade ile Mobil İşlem Platformunu Yeniledi

featured
service

ATP Tradesoft, Burgan Yatırım’ın işlem platformu olan Burgan Trade’i, yeni nesil mobil uygulaması ile yenileme sürecini başarıyla tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ATP Tradesoft’un geliştirdiği SuperApp, farklı hizmetleri tek bir platformda bir araya getirerek Burgan Trade’i modern bir yapıya kavuşturdu. Kullanım kolaylığı sağlayan arayüzü sayesinde yatırımcılar, sermaye piyasalarındaki işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Bu yeni uygulama, müşterilere ölçeklenebilir ve esnek mikroservis altyapısı ile kendi geliştirdikleri uygulamaları sunma imkanı tanıyor. Böylece, geniş bir hizmet yelpazesinin sunulması ve farklı iş birliklerine uyum sağlanması mümkün hale geliyor.

Mikroservis teknolojisi kullanılarak geliştirilen uygulama, yatırımcılara finansal işlemlerini daha hızlı ve verimli yönetme olanakları tanıyor. Ayrıca, hisse senetleri ve yatırım fonları ile ilgili geniş veri erişimi sağlayarak, ihtiyaç duyulan ön inceleme ve teknik analiz için gerekli bilgileri sunuyor.

ATP Yazılım Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı (CTO) İlyas Daşkaya, ATP’nin müşterilere yenilikçi çözümler sunma konusunda kararlılığını vurguladı. Daşkaya, “Yeni nesil mobil uygulamamız, yatırımcıların sermaye piyasalarında daha hızlı ve güvenli bir deneyim yaşamalarını sağlıyor,” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ATP Tradesoft, Burgan Trade ile Mobil İşlem Platformunu Yeniledi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz