AUDI’nin efsane modeli yollara veda ediyor! Türkiye’de çok seviliyordu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomotiv dünyasında köklü değişimler devam ediyor. Audi, içten yanmalı motora sahip son yeni aracını 2026 yılında piyasaya sürecek ve ardından tamamen elektrikli araçlara yönelecek. Bu geçişin ilk adımı ise bu yaz lanse edilecek olan Audi A6 e-tron olacak.

İlk kez 2021 yılında konsept olarak tanıtılan Audi A6 e-tron, 800-volt elektrik mimarisiyle dikkat çekiyor. Bu mimari, yüksek performans ve hızlı şarj imkanı sunuyor. A6 e-tron, tıpkı Q6 e-tron ve Porsche Macan EV gibi, PPE (Premium Platform Electric) platformunda geliştirildi. 100 kWh kapasiteli bataryası ile yaklaşık 500 km menzil sunması beklenen bu elektrikli sedan, çevre dostu ve yüksek performanslı bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

30 yıldır üretimde olan ve birçok otomobil severin beğenisini kazanan Audi A6, planlarda bir değişiklik olmazsa bir daha yenilenmeyecek. Yerini alacak olan elektrikli A6, çift motorla 476 beygir güce ulaşacak. Bu da onu, performans açısından içten yanmalı motorlu seleflerinden daha üstün kılıyor.

Audi, elektrikli dönüşüm sürecinde performanstan ödün vermiyor. A6 e-tron’un yanı sıra S6 e-tron ve 700 beygir gücüne ulaşacak RS6 e-tron modelleri de yolda. Bu modeller, yüksek performanslı elektrikli araç arayanlar için cazip seçenekler sunacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AUDI’nin efsane modeli yollara veda ediyor! Türkiye’de çok seviliyordu

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz