1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bakan Bolat, Pakistan’da Ekonomik İşbirlikleri İçin Toplandı

Bakan Bolat, Pakistan’da Ekonomik İşbirlikleri İçin Toplandı

featured
service

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Pakistan’da düzenlenen Dünya Türk İş Konseyi Toplantısı’na katılarak, iki ülke arasındaki ticari ilişkiler üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Bolat, resmi ziyareti sırasında çeşitli sektörel işbirlikleri üzerine bilgiler paylaştı.

İkili ticareti artırma adına gıda, enerji, sağlık, lojistik, elektronik, makina ve altyapı gibi stratejik alanlarda işbirliği fırsatlarını ele aldıklarını belirten Bolat, 2023 yılına dair 1 milyar dolar seviyesini aşan ticaret hacmini daha da yükseltmek için çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti.

Bolat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İslamabad’a yaptığı ziyaret sırasında düzenlenen yuvarlak masa toplantısında Pakistan Yatırım ve Özelleştirme Bakanı Abdul Aleem Khan ile birlikte ülkedeki sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve iş insanlarıyla bir araya geldiklerini duyurdu.

Bakan Bolat, toplantılar esnasında ticaret ve yatırımları artırmak amacıyla iki ülke iş insanlarının beklenti ve görüşlerini dinlediklerini, bu bağlamda ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde önemli adımlar attıklarını belirtti. Ayrıca, iş dünyasıyla buluşmalarının, iki ülke arasındaki ekonomik bağları kuvvetlendireceği ve ticari fırsatları artıracağı inancında olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Bolat, Pakistan’da Ekonomik İşbirlikleri İçin Toplandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz