Bakan Işıkhan’ın asgari ücret ve emekli maaşı zammı çıkışına vatandaştan cevap: Cevabını sandıkta verdik, olmazsa bir dahaki sandıkta tamamen veririz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşlar, Bakan Işıkhan’ın sözlerine karşılık açıklamada bulundu.

İşte vatandaşların yorumları

“Zaten bunun cevabını sandıkta verdik. Olursa bir dahaki sandıkta tamamen veririz. Bunlar böyle devam etsin. 10 bin lirayla kendileri geçinsin. Veyahut da şöyle kendi harcamaları biraz kıssalar daha iyi olur aslında. Ama emekliyi düşünmüyorlar yalnız. Hiç düşünmüyorlar.”

“Vallahi ülkenin durumu ortada. Yani emeklilerin durumu ortada. İnsanlar yani kent lokantalarına gidiyorlar. Et kuyruklarına gidiyorlar. Yani yıllardır emeklinin durumu belli yani. Ben de kendim emekliyim. Özel bir bankadan. Yani inanılmaz insanlar zor durumda. Kira 15 bin, 20 bin lira. Bir kilo et 700 lira, 800 lira. İnsanlar zor durumda, geçinemiyor. Şimdi bugün de açıklamasını televizyonda izledim. Asgari ücrete zam yapılmayacağını. Yani emekliye de yüzde 25 falan gibi bir şey söylediler. Bilmiyorum yani ülkenin gidişatı karanlık yani. Gerçekten sıkıntılı bir ülke. Onun için Allah yardımcısı olsun insanların.”

“Şimdi şunu söylemek istiyorum. Özellikle oturduğu makam, unutmasınlar ki resul makamıdır. Ama kimse bugüne kadar çıkıp da bunu izah etmedi. Resul makamı nedir? Peygamber efendimizden gelme. Demek istediğim şu ki, adaletli olsunlar. Sizden ricam bir çıksınlar ya, şu halkın bir neler yaptığını nelerle uğraştıklarını görsünler? Sma’lı çocuklar var. Sen kalkıyorsun Suriyeli vatandaşlara bakıyorsun. Ben ayrımcılık yapmıyorum. Ama böyle bu şekilde insan ayrımcı oluyor yani. Benim vatandaşım dururken sen kalkıyorsun. Yahu konuşturmayın beni neyse. Kusura bakmayın özür diliyorum. Sadece şunu söylüyorum. Duyarlı olsunlar. Ellerini vicdanına koysunlar. Başka bir şey demiyorum. Ölüm olduğunu hiçbir zaman unutmasınlar.”

“Kendilerine harcarlar. Birisi beş maaş alır, birisi altı maaş alır. Bizi de süründürürler böyle.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Işıkhan’ın asgari ücret ve emekli maaşı zammı çıkışına vatandaştan cevap: Cevabını sandıkta verdik, olmazsa bir dahaki sandıkta tamamen veririz

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz